Dat wil toch iedereen? Daarom hebben Pr1mo Fotografie en Star-Box een leuke wedstrijd georganiseerd.

Misschien is het handig om eerst uit te leggen wie wij zijn.

Pr1mo Fotografie ken je waarschijnlijk al, anders was je niet op deze site en blog gekomen. Ik fotografeer voornamelijk honden en dat doe ik op Voorne-Putten. In de studio, op het strand, in het bos of in het centrum van de vele leuke dorpen die hier zijn te vinden. Er is niks mooier om de foto’s waar je zo je best op hebt gedaan af te drukken i.p.v. digitaal te sturen. Daarom heb ik een aantal prachtige afdrukopties in het assortiment zoals wanddecoraties, albums of prints.

Star-Box is een nieuw, jong bedrijf waar je leuke, lekkere en unieke cadeaupakketjes voor honden vind. De pakketten bevatten natuurlijke producten en worden ook nog eens tof en uniek verpakt. Leuk om cadeau te geven aan iemand die een pup krijgt, als er een hond jarig is of gewoon zomaar. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Voor elke leeftijd wat wils. Een super verassing die door de brievenbus valt.

Maar nu wil je natuurlijk weten wat je kunt winnen. Tromgeroffel……een fotoshoot gedaan door Pr1mo Fotografie en een xl-snackpakket van Star-Box.

Ga naar de pagina https://www.pr1mofotografie.nl/winnen/ voor alle details en voorwaarden. Lees deze goed door, want het het vergroot de kans op winnen.

Deze wedstrijd loopt nog tot 11 februari en de computer zal bepalen wie er wat gewonnen heeft.

Border collie in de studio

Pr1mo in de sneeuw