Vervolg op favorieten uit 2013

Ik vond het zo leuk om mijn favorieten uit 2013 te laten zien en dus heb ik besloten om dat ook voor 2014 te doen. Hier zijn ze, in willekeurige volgorde, dus de 1e is niet persé de meest favoriete.

Joker

Een prachtige zwart-witte Border Collie van iemand die ik heb leren kennen via het Border Collie Forum. Dat forum is jammer genoeg een aantal jaren geleden ter ziele gegaan, maar met veel mensen van dat forum heb ik nog steeds contact. Helaas is Joker een paar jaar geleden overleden.

Sterre

Ook al zo’n mooie Border Collie, die ik ook heb leren kennen via het Border Collie Forum. Sterre is zelfs een keer naar Italië geweest, samen met haar baasje Ingrid. Dit is echt een van de mooiste honden die ik gefotografeerd heb. Helaas leed Sterre aan epilepsie en is ook zij een aantal jaren overleden.

Naam onbekend

Een mooie 3 kleur Border Collie waarvan ik helaas de naam niet onthouden heb. Zij en haar baasje zijn een keer mee geweest op een gezellige wandeling in Schiedam. Tijdens de wandeling heb ik haar gefotografeerd met graffiti op de achtergrond.

De 3 musketiers

Van links naar rechts: Dexter, Storm en mijn Pr1mo. Ze kijken wel erg vrolijk, haha. Gemaakt tijdens, alweer, een wandeling in Schiedam. Je kunt daar echt prachtig wandelen, ik heb er heel wat kilometers afgelegd.

Misty

Kijk toch eens wat een sproetjes. Zo’n leuk hondje en ze zou een zusje van mijn Rocco kunnen zijn geweest. Het was een feest om dit hondje te mogen fotograferen.

De grote en de kleine

Pr1mo en Noa. Zo grappig om het verschil tussen die 2 te zien.

Iggy

Mijn bruine 3-kleur Border Collie. Op de foto is hij bijna 3 maanden uit. Je zou toch zo weer een puppy willen?