De foliobox

Ik wil graag iets vertellen over een fotoproduct dat ik in het assortiment heb, nl. de foliobox. Zodra ik klaar ben met het bewerken van de foto’s kom je die bij mij in de studio bekijken. Via Zoom kan natuurlijk ook, maar ik geef de voorkeur aan een verkoopsessie aan huis.

Zoals waarschijnlijk inmiddels duidelijk is, verkoop ik het graag fotoproducten. Liever dan alleen digitale foto’s die meestal in de donkere krochten van je telefoon of computer belanden. Éen van die producten is dus de foliobox. Dit is een handgemaakte box met fotokaarten in een mooi passe-partout. In de box kunnen 5 tot 20 foto’s. Je kunt kiezen voor een box met of zonder foto op de voorkant. De foto wordt afgedrukt op acrylglas en ziet er werkelijk prachtig uit.

Cover folio box

De passe-partoutkaarten zijn gemaakt van luxe natuurkarton en leverbaar in een aantal verschillende kleuren. Ik adviseer om de kleur van de foliobox zelf en het passe-partout op elkaar af te stemmen. Het mooie van deze foto’s is, dat je zo kunt wisselen met het tonen van je foto’s. Als de box een foto-cover heeft is dit zelfs een extra foto om te tonen.

Foto's met passe-partout op ezels.

De folioxbox is één van mijn meest verkochte producten. Je begrijpt vast wel dat ik erg enthousiast over deze foliobox ben, want ik heb het woord foliobox inmiddels wel heel vaak geschreven. Ik hoop dat deze blog je een beetje duidelijk heeft gemaakt wat dit product is.

Binnenkant foliobox met usb-stick en foto