Een tijd geleden heb ik mee gedaan met de wedstrijd International Pet Photographer of the Year van The Pet Photographers Club. Er waren 4 categorieën waar je aan mee kon doen: portret, actie, dier en mens en een open categorie. Er waren ruim 2500 inzendingen. En wat schetst mijn verbazing, mijn foto in de categorie Portret behoort tot de top 100! Dat geeft een goed gevoel, heel fijn voor je zelfvertrouwen. Nu mogen de leden van de Pet Photographers Club stemmen zodat er een top 25 uit komt. Daarna kiest de jury de algemene winnaar. Duimen dus dat mijn foto ook de top 25 haalt.

Helaas hebben mijn foto’s uit de categorie actie en open het niet gehaald. Nou ja, ik ben echt al heel blij met deze categorie. Het is ook echt een van mijn meest favoriete foto’s ooit van Iggy.

Deze had ik ingezonden voor de categorie actie

Border Collie Meggy in actie met een Kong safestick

En deze was voor de open categorie.

Border Collie Bodhi op een bruggetje
Kiekeboe

Lastig hè, je hond fotograferen? Schrijf je in....

En ontvang 3 tips over hoe je jouw hond beter kunt fotograferen.

Het is gelukt, je bent ingeschreven voor mijn onregelmatig verschijnende nieuwsbrief.