Op een dag kwam Maeve, de Border Collie van ruim 15 maanden naar de studio. Zo fijn dat dit weer kan, na al het Corona gebeuren. Maeve had er zin in, was niet bang voor de lichten en de snoepjes vond ze niet te versmaden. Het is een schatje en een waar fotomodel in de dop.

Dit is wat Sylvia zegt over haar:

Tja Maeve.. waar zal ik beginnen. Na Dwyn dacht ik niet ooit weer zo’n mafkees te ontmoeten. Maar toen kwam Maeve. Wat een exemplaar ook weer. Ze is super grappig, lief, kan met alle honden overweg. Ze helpt me elke dag mee de konijnen te voeren. Moet wel opletten dat de konijnen niet haar voer worden. Ze is meesterlijk in ontsnappen. Vandaar dat haar bijnaam Houdini is. En verder is ze natuurlijk onwijs knap, met haar sproetjes

Inmiddels heeft Sylvia de foto voor haar wanddecoratie gekozen en ik moet zeggen, hij is prachtig geworden. Uiteraard wil ik graag een paar foto’s van de sessie laten zien.

Ik vind dat Sylvia geen woord teveel heeft gezegd, het is echt een schatje en heel leuk om te zien met al die sproetjes. Helaas is Maeve erg aan Sylvia gehecht, anders had ik haar niet meer mee gegeven.