Voor het creëren van leuke foto’s moet je als fotograaf iets over hebben. Ik haal vele trucjes uit om de hond zo gaaf mogelijk vast te leggen. Heb al met worstjes op mijn hoofd gestaan, maak gekke geluiden, zwaai met speeltjes en lig plat op de grond. Als hondenfotograaf zijn je kleren vaker vuil dan schoon, maar dat mag de pret niet drukken.

Een tijd geleden maakte een vriendin deze foto van mij, het was koud maar ook dat kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Brutus, haar sjiewafwaf reutje vind kou wel degelijk vervelend en bedacht dus dat hij zijn pootjes wel lekker kon warmen door gewoon lekker bovenop mij te gaan staan. Gelukkig is hij zo licht als een veertje 😀

Het resultaat was dit:

Kiekeboe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang 3 tips over hoe je jouw hond beter kunt fotograferen.

Het is gelukt, je bent ingeschreven voor mijn onregelmatig verschijnende nieuwsbrief.