Gisteren kwam op mijn Facebook pagina een herinnering voorbij van iemand wiens hond ik gefotografeerd had. De hond is 1 jaar geleden overleden en dat is super verdrietig natuurlijk, zeker als het plotseling gebeurd. Hij was nog niet zo oud dat het te verwachten was en dat maakt het extra verdrietig.

Gelukkig had ze de foto’s van onze shoot nog en zelfs een paar wanddecoraties, zodat er tastbare herinneringen zijn aan hun Joker (zo heette de hond). Daaruit blijkt maar weer hoe belangrijk het is om foto’s van je trouwe viervoeter te hebben. Mocht je zelf niet in staat zijn om de foto’s te maken die je voor ogen hebt neem dan contact op met iemand die dat wel kan. Ga op zoek naar iemand waarmee jij en je hond een klik hebben en die verstand heeft van hondengedrag. De ene hond is natuurlijk de andere niet en je wilt uiteraard een fantastisch eindresultaat. Uiteraard wil ik graag die fotograaf zijn maar zoek iemand die bij je past en de foto’s maakt die jij graag wilt.

En hoe gaaf is het om dat eindresultaat niet als digitale bestanden op je computer of telefoon te laten staan maar er een mooie wanddecoratie, prints of album van te laten maken.

Joker in Midden Delfland
Joker met boterbloemen op de achtergrond
Joker met graffiti

Gelukkig heeft Lisette dus nog mooie afdrukken van haar Joker, dat maakt het gemis niet minder natuurlijk maar het is toch heel fijn dat hij er op deze manier toch nog een beetje bij is.

Wil je meer informatie over een shoot neem dan gerust contact met mij op. De site is nog niet helemaal af, maar uiteraard kan ik je via mail of de telefoon meer informatie verschaffen.