Ik wilde mijn site vernieuwen en omdat ik goeie verhalen had gehoord over het thema Divi van Elegant Themes besloot ik dat aan te schaffen. Helaas waren er een aantal dingen die aangepast moesten worden achter de schermen en dat ging niet helemaal vlotjes. Op gegeven moment dacht ik dat het werkte, installeerde het thema……en kreeg toen het gevreesde white screen of death.

Alles weg, heel mijn site helemaal blanco. Kon ik dus alles opnieuw gaan opbouwen. En dat is niet mijn sterkste kant. Waarschijnlijk ben ik ook te perfectionistisch en is het niet snel naar mijn zin.

Inmiddels ben ik al een stukje verder, maar zoals jullie kunnen zien….het is nog lang niet af. Nou ja, imperfect resultaat is beter dan geen resultaat.

Vandaar dus deze blog om mensen in ieder geval op te hoogte te houden dat er echt wel wat gaande is.

Het is de bedoeling dat ik regelmatig ga bloggen, dus hou het in de gaten.

En dan ook nog maar een paar foto’s, gewoon…omdat altijd leuk is om naar te kijken.

Meagan in actie
Je kunt het schudden